Deltagelse i Årets hund Rally champion

DKLPCH LP1 LP2 LP3 DKRLCH Red Baron Like Galaxy, blev udtaget til årets hund i Rally Champion 2017 som nr. 14, med kun 2 resultater. Hun blev nr. 6 på dagen, men kunne ikke hente de meget dygtige hunde og blev nr. 14 af de 14 hunde. Men bare at have været med er virkelig stort.


Galaxy er den første beagle der er blevet udtaget til årets hund i Rally Champion, måske også den første overhovedet i Rally.


På dagens officielle prøve opnåede Galaxy og Bettina Quvang Jørgensen 97 P og fik dermed deres 2 super cert







Nr. 10 ved DM i klasse 3

I denne weekend har der været afholdt DM i lydighed i alle klasser.

Blandt alle border collierne, havde en dygtig Beagle og hendes fører kvalificeret sig til at deltage.

Harriet Colding Jørgensen og Nefetiti (Susquatch Nefertiti of Amarna) havde sidste år opnået er resultat til en prøve i klasse 3, som var mellem de 20 bedste prøveresultater.Denne flotte præstation, kvalificerede dem til at stille op til DM.

Til prøven arbejde de begge rigtig godt, og med de skrappe krav der er til et danmarksmesterskab, opnåede de at få 248,5p, hvilket giver en flot 2.præmie. Men det bedste var at det også udløste en 10. plads ud af 20.

Stort tillykke med det flotte resultat til Nefertiti og Harriet.




Rally prøve på VSS 2017


Der er Rally lydighedsprøve på VSS i Skærbæk .


Prøven afholdes d. 20/7 kl. 13


Di kan gå til prøven om du træner i DCH eller DKK, skiltene er de samme.


Det er en officiel prøve, som skrives i i den blå bog(DKK bog) og resultatet er gældende på Beagle klubbens hitliste.


Prisen for deltagelse er 180kr. og der er mulighed for at vinde en flot roset. Der er VSS-gave til alle deltagende beagler. Sidste tilmelding er 25/6. Har du spørgsmål til prøven må du gerne ringe til mig på 23606362.


Prøven er åben på hundeweb.





Uautoriseret DKK LP i DSS regi

Lørdag d 8 oktober 2016 kl 10, afholdes uautoriseret DKK lydighedsprøve i DSS regi, på Lyngby Stadion


Tilmelding til Hans Ove Pedersen, hansove@jollybear.dk eller tlf 41292793


Pris 100,-


Der vil være LP1, LP2, LP3, Championklasse og Elite


Samme dag afholdes autoriseret rallyprøve med Frank Kuhfeld som dommer, tilmelding via hundeweb




Rally og Lydighed på VSS

Helt mod forventning har vi måtte lukke for tilmeldingerne til Lydigheds prøver på VSS. Det er naturligvis dejligt for os at der er den interesse, men trist hvis der er nogen som ikke nåede at komme med.


Hvis du ikke nåede at tilmelde dig, kan du skrive til mig (slenderquote@gmail.dk) og så må vi se om der kan findes en løsning


Rally er der derimod ikke mange beagler som har tilmeldt sig.


Der er i år kommet en ny klasse, en juniorklasse, hvor føreren skal være 10 men ikke fyldt 18 år  Der gåes på en begynderbane, og man kan gå med en hund som allerede har bestået begynderklassen med en anden fører.


Hvis du har lyst til at prøve, så send mig en mail (slenderquote@gmail.dk), og vi vil tage denne klasse med på VSS. Senest 1/6-2015


 




Prøver på VSS


Nu er det ved at være forår, og det får det til at pible frem alle steder. Det gælder også træningspladserne rundt omkring i landet. 


På nogle træningspladser er foråret startet, andre venter lidt endnu. Men det er nu du skal melde dig til træning, hvis du ikke allerede har gjort det, så du eventuelt kan være med til lydighed og Rally lydigheds prøver ved årets VSS.


Der vil være prøver i både Lydighed og Rally Lydighed d. 12/7-2015 ved VSS i Reersø. Prøven er lagt på Hundeweb og bliver åben for tilmelding d. 8/4-2015.


Vi kunne rigtig godt have tænk os at det var prøver kun for Beagler, men da der desværre ikke er så mange beagleejere der har lyst til at gå til prøve, er prøverne åbne for andre racer , for ikke at bruge alle klubbens penge. Da det er først til mølle tilmelding, beder vi om at melde hurtigt til, så vi kan sikre plads til beaglerne som vil til prøve.


Vi håber der er rigtig mange af jer som har lyst til at komme og gå til prøve denne dag, så vi kan få en rigtig hyggelig prøvedag med mange beagler.











Ny lydighedschampinon i beagleklubben

I dag 1. søndag i advent er der i beagleklubben kommet en ny lydighedschampinon. Ved DKK prøve i Sorø, med en flot 1.præmie kan Bettina Quvang Jørgensen nu kalde sin hund LP1 LP2 LP3 DKLPCH RBM RØM Red Baron like Galaxy.

Lydighedsudvalget ønsker stort tillykke.



Referat fra udvalgsmøde





Det nye Lydighedsudvalg.
Efter det åbne møde angående lydighed i Beagleklubben d. 5/10 - 2014, blev der dannet et Lydighedsudvalg bestående af Lisa Hughes, Bonnie Jørgensen, Sanne Eriksen og Jette Lorenzen. Desværre måtte Lisa trække sig af personlige årsager kort efter mødet.

Det betyder at det nye Lydighedsudvalg nu består af formand Sanne Eriksen, kasserer Bonnie Jørgensen og sekretær Jette Lorenzen. Ingen af os et uddannet instruktør, og Bonnie har som den eneste siddet 1/2 år i udvalget.

Med denne baggrund er vi gået igang med de opgaver der er i udvalget.

D. 4/11-2014 holdt vi et møde hvor vi havde inviteret Knud Hald og Nina Vinther. De var med for at give os en ide om hvad det er vi har kastet os ud i. Og hvad de opgaver som stod på årskalenderen vi fik, går ud på.

Det var et meget inspirerende møde, som resulterede i at vi holdt et nyt møde hvor Hanne Veggerby var med, og hvor vi gik i gang med de kommende opgaver.

Vi har valgt ikke at holde lydighedsprøver til januarfesten 2015, da vi er meget sent på den, og ikke kan nå at overholde fristen i henhold til DKKs regler om prøver.

Men vi forsøger at få lavet et hyggeprogram, hvor man kan komme og prøve noget Rally og lære nogle trick. 

Der er hjemkaldt pokaler for at de kan nå at blive graveret, hvis de skal det. Ikke alle pokaler skal graveres, men her skal den tilhørende mappe opdateres.




Der bliver indkalde til instruktørmøde 24/1-2015.




Med hensyn til DSS, vil vi sende en anmodning om fortsat medlemskab. Og at vi ønsker at der uddannes hvalpe og familiehundeinstruktørere i DKK regi. 

Sidstnævnte for få flere tilbud til klubbens hvalpekøbere, så vi bedre kan fastholde dem som medlemmer i klubben.

I næste nummer af magasinet vil der komme en notits om hvor man skal henvende sig hvis man har lyst til at blive hvalpe og familiehundsinstruktør.




Bestyrelsen har i år givet fuld støtte til deltagerne på DSS instruktørseminar. Fremover skal der sendes en begrundet ansøgning hvis man skal have tilskud.




Der er blevet spurgt efter afregningsskemaer til instruktørene, og Bonnie er gået i gang med at finde løsningen på dette skema. Der er også kommet ny takst for afregning af kørsel, nu er den 3,73 kr/km.




Der bliver lydighedsprøver og Rally prøver på VSS i Reersø. Vi vil finde erfarne folk, vi kan få hjælp af. Det tages op på næste møde. Vi vil meget gerne holde en prøve kun for beagler, men skal undersøge om der vil være grundlag for dette, eller om vi skal holde en åben prøve. Hvis prøven bliver åben, skal dagens bedste beagle have en særlig roset.



Træningsweekend 29-30-31. august 2014

Tak til alle engagerede deltagere og hjælpere samt undervisere på Beagle Klubbens træningsweekend. Fredag aften spiste vi vores hjemmelavede lasagne og bagefter viste Elsebeth os rundt på Reersø campingplads. Der var over 40 deltagere om lørdagen, som lavede klikkertræning med Karen Ulrich og Knud Hald samt deres hjælpere. Alle var i godt humør - vi slap for den værste regn og kunne lave hundetricks med Katrine i vores partytelte. Kirsten viste også sjove hundekunster. Heldigvis klarede det op til grillmaden og stjerneløbet, hvor alle fik rørt sig, så der var plads til Lenes Tiramisu. Søndag kom Anette Bach Vinter sammen med sin medhjælper Annette og underviste i "Hundemassage til husbehov" - som alle gik meget op i. 


Jeres positive holdning, giver os lyst til at arrangere noget igen. De "gamle" medlemmer var søde overfor de nye som kom med hvalpe og unghunde om lørdagen.


Det eneste skrækkelige var den uhyggelige varulv (verwolfe). hvis du ikke ved, hvad vi snakker om, så skulle du have været med :-)


Der er oprettet en lukket gruppe på Facebook, som hedder "Beagle Klubben Lydighed" Der har vi lagt et album med en masse billeder fra Træningsweekenden




PM til DKK LP og autoriseret DKK Rally-Lydighed

Velkommen til autoriseret DKK LP og autoriseret DKK Rally-Lydighed

i Haarlev hallen, Industrivej 39, 4652 Haarlev

Lørdag den 25. Februar 2012.



Generelt for begge konkurrencer:

Ved ankomst:   

-    Henvendelse ved indcheckningen (åbner kl. 08.45).

-    Nummerskilt udleveres ved indcheckningen

-    Husk at oplyse om løbske tæver - de skal bedømmes til sidst.

-    Løbske tæver kan ikke deltage i Rally, men vil få deltagergebyret tilbagebetalt.

-    Husk resultatbog. (Skal bestilles i forvejen hos DKK, hvis man ikke har en)





     På prøvedagen kan der være behov for at vi løbende justerer planen.

For at få arrangementet til at glide bedst muligt, anmoder vi deltagerne om at være i nærheden af prøvepladsen under hele arrangementet. Herved har vi mulighed for, hurtigt, at informere de involverede parter om forventede (og eventuelle korrigerede) starttidspunkter og tidspunkter for afvikling af fællesdæk.

Prøvetidspunkt for Rally-Lydighed:

       

           

    Dommer                       Frank Kuhfeld

    Sekretær                     Lili Kuhfeld

    Tidtager/indsender        Thor Q. Jørgensen

               

Banegennemgang Begynder klasse       

Katalog nr.1 - 10    Ca. tidspunkter O9.00 – 09.15

   

Banegennemgang Øvet klasse       

Katalog nr.11-16    Ca. tidspunkter 10.15 – 11.00

   

Banegennemgang Ekspert klasse       

Katalog nr. 17 - 29  Ca. tidspunkter 11.15 – 12.15

               



Præmieoverrækkelse: Vil foregå umiddelbart efter prøvens afslutning



   



Prøveregler LP: DKK’s dressurprogram benyttes.

Godbidder må kun gives på et af dommeren anvist sted, og kun mellem øvelserne.

Prøvetidspunkt  DKK LP:

           

    Dommer        Marianne Jensen(DKK)

    Sekretær        Inger Rething Christiansen

    Ringhjælp/prøveleder        Niels-Henrik Jakobsen

               

    Klasse        Katalog nr.    Ca. tidspunkter

    LP 1 (07 hunde)        1 - 7    13.00- 13.45

    LP 2 (06 hunde)        8 - 13    13.45– 15.15

    LP 3 (07 hunde)        14- 20    15.30 -  17.30

Præmieoverrækkelse: Vil foregå umiddelbart efter prøvens afslutning



Bettina Quvang Jørgensen. Mail:   quuwang@sol.dk, tlf. 2380 0093





LP og Rally i Haarlev 25. februar 2012

21. november 2011


Så er der åbnet på  www.Hundeweb   for tilmelding til



 


Autoriserede DKK LP og Rally-Lydighedsprøver



 


Lørdag den 25. februar 2012  i   Hårlev Hallen (syd for Køge).



 


Da der også er åbent for andre racer tilrådes MEGET HURTIG TILMELDING.



 


Tilmeldingstallet begrænses til ca. 20 hunde i LP og ca. 30 hunde i Rally-Lydighed.



 


Foreløbigt dagsprogram:



 


Start  kl. 9.00 Rally Lydighed (alle klasser)



 


Dommer:  Frank Kuhfeld



 


Præmie-overrækkelse umiddelbart efter prøven.



 


Ca. kl. 12.00 er der frokostpause   (sandwich Kr. 25,00 kan forudbestilles)



 


Kl. 13.00 LP i Klasse 1, 2 og 3.



 


Dommer:  Marianne Jensen.



 


Præmie-overrækkelse umiddelbart efter prøven.



 



 


Ca. Kl. 18.00  - Fællesspisning i hallens cafeteria og hædring af årets hunde



 


Forret: Lakserulle på salat


Hovedret: Krydderstegt Kamfillét med div. Gemyse, kartofler og rødvinssauce.


Pris Kr. 95,00



 


Allersidste frist for bestilling af sandwich og aftensmad 1. februar 2012 til Nina tlf. 4494 8845


mail: nina@daisyhill.dk



 




Årsafslutning 25. februar 2012

Indbydelse - til alle dressurinteresserede medlemmer


Du, din familie og din beagle inviteres hermed til


Dressur- og rally-lydighedsafslutning den 25. februar 2012


i


Hårlev Hallen (syd for Køge)


Du vil kunne læse mere om arrangementet dels på Beagle Klubbens hjemmeside og dels i Magasinet nr. 4.


Denne forhåndsorientering er  i første omgang sendt til alle medlemmer, der står på hitlisten for i år, idet vi tænker, at det er klubbens mest dressurinteresserede medlemmer – og i alle tilfælde aktive p.t.



 


Vi håber, du har lyst til at deltage både i de prøver, der arrangeres og i den efterfølgende hædring af



 


Årets metalhunde 2011



 


Her har du det foreløbige program:



 


Kl. 10,00 - 12,00:                         Rally Lydighed (alle klasser)


                                                          Dommer:  Johanna Allanach



 


Kl. 12,00 - 13,00:                         Frokost pause



 


Kl . 13,00– 17,00:                         Officielle lydighedsprø ver (klasserne 1, 2 og 3)


                                                          Dommer:  Marianne Jensen



 


Kl. 18,00 -                                      Fællesspisning i hallens cafeteria og hædring af årets hunde



 


Det er Dressurudvalgets opgave at få arrangementet til at løbe rundt økonomisk. Så vi håber naturligvis, at rigtigt mange medlemmer vil støtte op om arrangementet ved at deltage.


Hvis nogen har lyst til at sponsorere ”noget” til konkurrencerne, vil det være meget velkomment.


Det kan være rosetter, præmier til de deltagende eller noget andet – og skulle du have lyst til at medbringe effekter, der kan spilles om,  vil dette også kunne arrangeres.


Hvis du har lyst til at hjælpe os med selve arrangementet, hører vi også gerne !



 


Har du et ledigt gæsteværelse eller andet egnet sted, hvor man må medbringe hund, er der måske nogle af vore medlemmer fra Jylland , Fyn eller Bornholm, der ville være glade for at få en overnatningsmulighed, så det ikke behøver at blive alt for dyrt.



 


Nogle undrer sig måske over, hvorfor dressur- og rally-hundene ikke fejres samtidigt med bla.udstillingshundene ved klubbens januarfest  i Brønderslev. 


Dette skyldes desværre, at hallejen ligger på et niveau, som dressur-aktiviteterne ikke umiddelbart kan dække. Derfor er vi glade for, at det er lykkedes os at skaffe en særdeles velegnet og prismæssigt overkommelig hal til formålet.



 


Vi ser frem til en god dag sammen med glade og aktive dressur- og rally-beagler.



 


Tilmeldingsfristen er 13. januar 2012 – du behøver ikke tilmelde dig nu, men du må godt allerede nu tilkendegive, om du er interesseret i at være med.



 




Træningsweekend

Nyt fra dressur-afdelingen

Vil du ?gå i hundene? ? i en week-end? - Så har vi ?et godt tilbud til dig?.

Trænings-weekend
Den 14.- 15 maj 2011 afholdes der en trænings-weekend, hvortil alle klubbens medlemmer og deres hunde er velkomne

Sted: Ugerløse Motel og Feriecenter, Græsmarken 17, 4400 Kalundborg

Overnatning foregår i lejligheder - 4 eller 2 personer - m/bad og toilet

Hytter 4 personer - uden bad og toilet

Eller i egen campingvogn eller telt (hvis det da er blevet ?sommer?.)

Der vil gennem hele week-enden være næsten alle former for træning med hundene, samt en masse dejligt socialt samvær.

Program fremsendes til alle, der tilmelder.

Tilmelding senest 15. april til

Nina Dige Vinther, tlf. 44948845 ? mail: nina@daisyhill.dk


Pris for week-enden incl. 2 x frokost, 1 x aftensmad, 1 x morgenmad og kaffe/the ad libitum.

Kr. 390,00 børn under 12 år ½ pris

Andre drikkevarer, vin, øl, vand etc. bedes man selv medbringe ? eller købe i cafeteriet:
Pris for overnatning: (dette er priser for 2010 ? muligvis stiger det lidt)
Lejligheder:
Lejlighed type A, 4 sovepladser. pr. døgn kr. 600,00
Lejlighed type B, 2 sovepladser. pr. døgn kr. 485,00
Hytter:
4 sovepladser, incl. el. pr. døgn kr. 410,00
Campingvogn eller telt ca. Kr. 200 incl. el
Sengelinned/Håndklæde/Badehåndklæde.
Kan medbringes eller lejes på stedet. kr. 65,00



Beagle Klubbens Årlige Januarudstilling/fest.


Beagle Klubbens Årlige Januarudstilling/fest.
afholdes i Haarlev Hallen
Lørdag d. 22. januar 2011.

Dressur-afdelingen har tilbudt at stå for det årlige Januar-arrangement og har lejet den store hal i Haarlev Hallen til dette.

Sideløbende med udstillingen vil der blive afholdt Autoriserede DKK Lydighedsprøver og Autoriserede Rally-Lydighedsprøver

Se om indkaldelse og tilmelding i Magasin nr. 3 og
på DKK?s Hundeweb.

Haarlev Hallen har tilbudt at stå for fortæring hele dagen, så vi alle kan slippe for at medbringe mad og drikkevarer.
Og for at sige det, så alle kan forstå det:

Der må ikke denne dag medbringes mad og drikkevarer i hallen.

Vi har til gengæld fået 2 helt fantastiske tilbud på ?madpakker?.
Samt et tilbud på festmiddag alene.

Den store ?Pakke?, som gælder fortæring hele dagen indeholder
Morgenmad: (kaffe/the, Rundstykke, rugbrød, ost og marmelade)
Frokostbuffet:
Festmiddag: bestående af buffet med lakseroulade, 2 slags kød, diverse salater, ost og frugt samt kaffe og kage.
Kr. 295,00 børn under 12 år ½ pris.

Den lille ?pakke? indeholder
Morgenmad (som ovenfor)
Frokostbuffet.
Kr. 125,00 børn under 12 år ½ pris.

Festmiddag alene koster
Kr. 195 ? børn under 12 ½ pris.

Mere udførligt program kommer i Beagle Magasin nr. 4/2010.
og sendes til de tilmeldte.

Tilmelding til spisning allersenest søndag d. 9. januar 2011

Til Lene Ravn Toft. Tlf. 2889 9898. E-mail: lerato@post1.tele.dk






Dressurdag på VSSi Ringe på Fyn


Torsdag den 22. juli 2010 blev der afholdt dressurprøver på Fyn i forbindelse med VSS.

Der blev afholdt både officielle DKK lydighedsprøver, den traditionsrige VSS lydighedsprøve med de mange flotte vandrepræmier og som noget nyt også rally-lydighedsprøver

Det blev en spændende og lang dressurdag, hvor vi startede med DKK og VSS -lydighedsprøverne og bagefter fortsatte med Rally-lydighedsprøverne.

Vejret var fint - varmt og krævende for hunde og førerne (og ikke mindst dommere og ringpersonale).

Arrangementet blev afviklet på bedste vis og der var mange fine resultater.

I forbindelse med arrangementet blev der uddelt en deltagergave til alle VSS-deltagerne i form af en læder hundeline - dejlig
både til hverdagen og ikke mindst på dressurpladserne og ved prøver.

Dommer til DKK LP: Bruno Christensen DKK
Dommer til VSS Konkurrencen: Carsten Nielsen, DSS, PK
Dommer til Rally-Lydighed: Pia Johnsen, DKK.

Resultaterne af VSS lydigheds konkurrencen:

Klasse 1:

1. Red Baron Come by Chance Karo med Lis Jensen som fører opnåede 172 point og fik 1. præmie. De modtog Beagle Klubbens VSS ærespræmie og Beagle Klubbens Vandrepræmie til bedste H/F med 1. præmie.
2. Red Baron Like Galaxy med Bettina Quvang Jørgensen som fører opnåede 164,5 point og fik 1. præmie. De modtog Veras Vandrepræmie til næstbedste H/F
3. Gold Lines Sensual Go-Go Dancer med Britta Bakkendorf som fører opnåede 162,0 point og fik 1 . præmie. De modtog Trøffels Vandrepræmie til tredjebedste H/F.
4. Susquatch Sparkling Cassiopeia med Britta Bakkendorff som fører opnåede 137,5 point og fik 2. præmie. De modtog Dizzys Vandrepræmie til 4. bedste H/F og
Instruktørernes Vandrepræmie til bedste H/F uden 1. præmie.
5. Quvangs Tor for Valhal med Brian Christensen som fører opnåede136,5 point og fik 2 . præmie. 6. Dejrup Prinsesse Daisy med Nina Dige Vinther som fører opnåede 127,0 og fik 3 . præmie
7. Free Strides Smooth Heaven med Kirsten Meyhoff som fører opnåede 116,5
8. Susquatch Easter Daffodil med Kathrine Rasmussen som fører opnåede 114,5
9. Gold Lines Come on Baby Bean med Thjelde R. Toft som fører opnåede 103,5
10. Susquatch Sparkling Jupiter med Else Matthisson som fører opnåede 90,0
11. Daisy Hills Extreme Erantis med Nina Dige Vinther som fører opnåede 86,5
12. Gold Lines Pure Kiss Proof med Thjelde R. Toft som fører opnåede 41,0. De modtog Herlevpladsens Trøstpræmie til den H/F, som opnår færrest point.

Klasse 2:

1. Haurholm Toffifee med Sofie Haurholm som fører opnåede 172,0 point og fik 2. præmie. De modtog Beagle Klubbens VSS ærespræmie, Snoopys og Hatties Vandrepræmie og Beagle Klubbens Vandrepræmie til bedste H/F med 1. præmie
2. Daisy Hills Ultimative Ujulius med Freja Quvang Jørgensen som fører opnåede 110,0. De modtog Dixis Vandrepræmie til næstbedste H/F i klasse 2.

Klasse 3:

1. Susquach Call Me Afrodite med Harriet Colding-Jørgensen som fører opnåede 255,0 point og fik 1. præmie. De modtog Beagle Klubbens VSS ærespræmie, Beagle Klubbens Fødselsfad og Beagle Klubbens Vandrepræmie til bedste H/F med 1. præmie
2. Daisy Hills My Fair Lady Eliza med Aase Gade som fører opnåede 249,0 point og fik 1. præmie
3. Medusa med Sofie Haurholm som fører opnåede 199,0 point og fik 3. præmie
4. Daisy Hills Estimerede Escamillo med Finn Vinther som fører opnåede 43,0
5. Gold Lines Crystal Arch med Henrik Bruun som fører opnåede

Resultaterne af DKK lydigheds konkurrencen:

Klasse 1:

1. Famous Joker Beauty of Justice med Kirsten Boldsen som fører opnåede 169,0 og fik 1. præmie. De modtog Fridas Vandrepræmie.
2. Ob-La-Di Miranda of Atlantis med Rigmor Højmark som fører opnåede 166,5 og fik 1. præmie
3. Noble Hounds Happy Hunter med Louise Nørgaard som fører opnåede 154,5 og fik 1. præmie
4. Gold Lines Sensual Go-Go Dancer med Britta Bakkendorff som fører opnåede 138,0 og fik 2. præmie

KLasse 2:

1. Susquatch a Midsummer Nights Dream med Karen S. Ulrich som fører opnåede 217,5 og fik 1. præmie
2. Noble Hounds Get Away Girl med Nana W. Rasmussen som fører opnåede 158,5 og fik 3. præmie
3. Free Strides Dainty French Kiss med Knud Hald som fører opnåede 103,0

Klasse 3:

1. Gold Lines Mission Pit Stop med Aase Holm-Jensen som fører opnåede 221,5 og fik 2. præmie
2. Daisy Hills My Fair Lady Eliza med Aase Gade som fører opnåede 188,5 og fik 3. præmie
3. Hunting Choirs Ylva med Helle S. Jürgensen som fører opnåede 141,0
4. Daisy Hills Estimerede Escamillo med Finn Vinther som fører opnåede 55,0

Resultaterne af DKK Rally-lydigheds konkurrencen:

Begynderklassen:

1. Quvangs Tor Fra Valhal med Brian Christiansen som fører opnåede 95 point
2. Daisy Hills Estimerede Escamilo med Nina Vinther som fører opnåede 75 point
3. Dejrup Prinsesse Daisy med Nina Vinther som fører opnåede 70 point
4. Daisy Hills Unikke Unika med Jan Knudsen som fører opnåede I.B.
5. Daisy Hills My Fair Lady med Aase Gade som fører opnåede I.B.

Viderekommende klasse:

1. Red Baron Lik Galaxy med Bettina Quvang Jørgensen som fører opnåede 92 point
2. Daisy Hills Ultimative Ujulius med Freja Quvang Jørgensen som fører opnåede 79 point
3. Free Strides Dainty French Kiss med Knud Hald som fører opnåede I.B.

Ekspertklassen:

1. Susquatch Karen Blixen med Karen S. Ulrich som fører opnåede 98 point
2. Susquatch A Midsummer Nights Dream med Karen S. Ulrich som fører opnåede 97 point
3. Dejrup Tjalfe Af Fairytale med Bettina Quvang Jørgensen som fører opnåede 90 point
4. Medusa med Sofie Haurholm som fører opnåede 82 point
5. Haurholm Toffi med Sofie Haurholm som fører opnåede 72 point

Ekspertklassen:

1. Susquatch Fox in Socks med Karen S. Ulrich som fører opnåede 97 point


Tak for sponsorgaver og de mange vandrepræmier, som var med til at festliggøre dagen og markere de enkelte deltageres præstationer.

Tak til dommere, ringpersonale og alle som hjalp til.

Til lykke med alle resultaterne

Dressurafdelingen