Medlemskab af Beagle Klubben
Beagle Klubben er medlemsmæssigt i forhold til det årlige antal registrerede hunde - en af de største specialklubber under Dansk Kennel Klub - hvis ikke den største.

Vi gør derfor også meget ud af, at udvikle interaktive online funktioner, som gør det lettere at blive - og være medlem af klubben. Og derfor har vi på denne side samlet alle de funktioner der knytter sig til det, enten at blive nyt medlem - eller at vedligeholde sit eksisterende medlemskab.

Bliv medlem er det punkt du skal vælge, hvis du gerne vil melde dig ind i Beagle Klubben. Her kan du tilmelde og betale dit kontingent online. Du kan betale med stort set alle typer betalingskort - Dankort, Mastercard og Visa.

Forny medlemskab når du allerede er medlem - og ønsker at forny dit medlemskab for endnu et år. Du kan også her betale med de samme korttyper, som nævnt ovenfor.

Tilmelding til Betalingsservice er det punkt du skal vælge, hvis du allerede er medlem - og gerne vil tilmelde dig Betalingsservice, således dit kontingent automatisk bliver betalt ved forfald.