Hvalpeanvisning
Beagle Klubben udarbejder en officiel hvalpeliste til alle interesserede. Listen er landsdækkende og tilbyder racetypiske hvalpe efter avlsgodkendte forældredyr opdrættet af opdrættere, der alle er medlem af Beagle Klubben. En frisk opdateret version kan ses via linket til venstre.

I Beagle Klubben stiller vi højere krav til vores hvalpeliste end foreskrevet af Dansk Kennel Klub. Bl.a. kræver vi, at begge forældredyr har opnået minimum to præmieringer af typen "Good" eller bedre - på en DKK- eller Beagle Klubudstilling, - tæven skal endvidere som minimum have opnået den ene efter hun er fyldt 18 måneder (dette for at undgå avl på alt for unge tæver).

Beagle Klubben har også indført helbredsbetingede restriktioner. Kuld kan ikke optages på hvalpelisten, hvis en af forældrene har fået konstateret eller modtaget behandling for epilepsi, diskusprolaps og/eller neck pain. Disse sygdomme er dog ikke udbredt i noget stort omfang hos Beaglen i Danmark, og med dette tiltag forsøger vi at sikre os, at det heller ikke bliver tilfældet i fremtiden. For at bevare den høje sundhedsmæssige standard hos Beaglen i Danmark, og for så vidt muligt at sikre dig en sund og racetypisk hvalp, bør du altid benytte dig af klubbens hvalpeliste.

Køber du en hvalp fra hvalpelisten, vil du i Beagle Klubben få kontakt med engagerede mennesker, der har mange års erfaring med Beaglen. De vil derfor være i stand til at svare på dine spørgsmål, og derved hjælpe dig og din hvalp godt på vej.
For at give dig og din hvalp en god start, betaler opdrætteren det første års medlemskab af Beagle Klubben. Via medlemskab af Beagle Klubben får du og din hvalp adgang til de mange spændende arrangementer og aktiviteter klubben har at byde på.

Helt aktuelt er der i øjeblikket 4 hvalpe til salg på hvalpelisten (3 hanner og 1 tæver).

Opdrættere
Beagle Klubben har rigtig mange opdrættere - og det er vor opgave, at hjælpe disse opdrættere bedst muligt med nyttig og relevant information. Og den information stiller vi bl.a. til rådighed her i denne sektion af hjemmesiden.

Klubben har også en Opdrættervejviser - som består af en lang række opdrættere, som alle har forpligtet sig til at overholde de til enhver tid gældende krav, som bestyrelsen må stille for optagelse på listen.

Det er også her opdrættere tilmelder deres kuld til hvalpe- og genplaceringslisten. Mulighederne vil være forskellige - alt efter om du er medlem af klubbens Opdrættervejviser eller ej.