Invitation til uofficielt agilitystævne på Very Speciel Show - kun for beagler!

Tilmeldingsfristen er udløbet - The entry deadline has passed

ÅRETS AGILITYSTÆVNE PÅ VSS i Kulhuse
Datoen er tirsdag den 17. juli og forventet starttidspunkt er kl. 19.
Det afholdes selvfølgelig på VSS pladsen, som er Kulhuse Camping, Kulhusvej 199. 3630 Jægerspris
Dommer i år er Hans Christian Petersen
Der vil i år være følgendeklasser: Spring begynder, spring vinder, spring åben, agility begynder, agilityvinder og agility åben. Hver beagle kan tilmeldes i 4 klasser.
I springklasserne indgår der ikke feltforhindringer, som balance, vippe og a-bræt. Disse forhindringerer med i agilityklasserne.
Begynderklasserne er rigtige begynder baner, hvor der er plads til alle. For at deltage i begynderklassen, må ekvipagen ikke tidligere have vundet en klasse eller opnåeten pind til et officielt agilitystævne. Det vil sige, at løber hunden med en nyfører, kan de godt starte i begynderklassen uanset tidligere resultater. Du kangodt starte i begynder i agility, selvom du starter spring vinder og omvendt.
Resultater i alleklasser tæller fra i år med på Beagle Klubbens hitliste. Det vil sige, at derkan opnås point i alle 4 løb!!
Alle hunde ? uansetstørrelse og alder ? løber lille. Det vil sige en springhøjde omkring de 25-30cm. Husk dog at hunden skal være fyldt 18 mdr. på stævnedagen for at kunne deltage.
Der vil være en deltagerpræmie pr. hund.
Der vil være ærespræmiertil vinderne af af hver klasse.
Prisen er 195 kr. for første start og 45 kr. for de efterfølgende starter. Det vil sige 330 kr. ved deltagelse i alle 4 klasser.
Tilmelding sker ved at vælge ?Agility tilmelding i den venstre menu.?. Tilmeldingsfrist er 10.juni 2019.
vi glæder os til at se jer og håber på stor opbakning til denne sjove og spændende aktivitet!

Har du spørgsmål, kan du også maile på vss@beagleclub.dk